Wie we zijn

Ons koor bestaat uit enthousiaste vrouwen die Soul & Motown muziek een warm hart toedragen. “Zingen en Swingen” is ons motto. D-F!NE bestaat uit maximaal 39 leden en we zingen 3 en/of 4 stemmig. We worden begeleid door de professionele dirigente Julia Scepanovic en we repeteren iedere woensdagavond in Uithoorn. Onze stemgroepen bestaan uit: alten, mezzi en sopranen. We hebben per stemgroep één stemgroepvertegenwoordiger waar je terecht kunt met vragen over bijvoorbeeld de te zingen partijen.

In september 2003 hebben de bestuursleden het koor een nieuw leven ingeblazen. Wil je zien waar we momenteel mee bezig zijn, kijk dan op de pagina’s actueel of optredens.

Wil je meer informatie, of wil je misschien wel een keertje komen kijken op een repetitie of optreden of wil je lid worden? mail dan naar ons bestuur.

Wie weet zien we je binnenkort wel bij één van onze optredens!

vriendelijke groeten, het bestuur,

Renate Boud, Desiree Brinkhuis, Liset Daamen, Nicole Bout en Saskia de Groot